september 2015

Een huis als campagnebeeld of juist niet?

Ben erg benieuwd naar jullie/andere ervaringen met (campagne) beelden. Aanstaande zaterdag is er weer een open dag in Vroondaal. In augustus hebben we daarom weer foto's geschoten in Vroondaal voor het campagnebeeld. Het campagnebeeld moest 1: aansluiten bij het vorige beeld (een jongen aan het strand met zijn vleugels/armen gespreid) en 2: onze kernwaarden verbeelden: ruimte & vrijheid en Buiten in Den Haag. Dit beeld werd gekozen door de meerderheid maar er liggen er nog een aantal op de plank.

Welk project in NL start hiermee? Natuurlijke bouwplaatsafscheiding

Hoe mooi is dit. In plaats van (de meestal ) lelijke bouwplaats afscheidingen een voorbeeld van hoe het ook kan. Een groene ecologische afscheiding. Lawaai en stof wordt tegengehouden, de werkomgeving verbetert en het heeft een mooie groene uitstraling, welke kan worden gebruikt als verblijfsruimte. Ik zie deze muur/wand ook wel te gebruiken als afscheidingswand bij industrie of snelweg locaties! Ik kwam deze tegen in mijn zoektocht naar de betekenis van groen en de toepassing ervan. Waarover volgende keer meer!

Vroondaal in RTL Woontips

Voor woongebied Vroondaal in Den Haag hebben we een leuke film opgenomen door RTL woontips, eerder uitgezonden op TV. Dit beeld is van " The making of", gewoon met je blote voeten in het gras ;-). Leuk om een opname ochtend mee te maken. Daarnaast is het natuurlijk fijn om de film informatief te gebruiken om de mogelijkheden in Vroondaal te laten zien. Voor belangstellenden, kom eens kijken in het informatiecentrum, je bent van harte welkom, Vroonhoevelaan 2, te Den Haag.

Hieronder de Link naar de aflevering: